![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_485,h_309/https://www.erdkraft.com.ua/wp-content/uploads/2019/07/55289-5-fact-picture-hd-image-free-png.png)
- Сушіння – один з найстаріших методів консервування продуктів. Тільки в ті часи ще не було нашої сушильної установки Bigtem і наші дідусі та бабусі користувались сонечком ?
- 1 кг сушеного часнику замінює до 10 кг свіжого!
- Усі сушені овочі та фрукти – це концентрати корисних мінеральних речовин, вітамінів та харчової клітковини. 100 г сушеного гарбуза забезпечує добову потребу людини у бета-каротині, який є попередником вітаміну А і відповідає за здорову шкіру та хороший зір!
4. Термін зберігання сушених овочів та фруктів коливається від 1-го до 2,5 років.
5. Останній рік картопляні чіпси втрачають свої позиції – споживачам все більше смакують різноманітні «цікавинки»: чіпси з буряка, моркви, гарбуза, топінамбуру, капусти!