Виробництво сушених овочів і фруктів

    на сучасному заводі компанії Ердкрафт

    Виробництво сушених овочів і фруктів на нашому підприємстві поставлено на новий технологічний рівень. Завдяки використанню новітнього обладнання від відомої компанії Bigtem Туреччина. Що дозволяє, удосконалити якість та властивості продукції. У склад виробничого обладнання входять такі основні вузли:

    • Первинна обробка сировини: обладнання для видалення каменів, абразивного очищення, універсальна миюча машина.
    • Виробництво напівфабрикату: універсальна 3д різальна машина Urchell, гідростатістіческій бланширователь.
    • Основна частина виробничого комплексу: роботизована сушильна машина, загальною площею 72 м2.
    • Ділянку калібрування: автоматизована машина фото сепаратор Buhler, металодетектор.
    • Комплекс помола сушених овочів і фруктів навіть до екстра тонкого порошку.
    • Полу автоматична вагова станція з модулем пакування в вакуумний пакет;
    • Автоматизована система обліку сировини та готової продукції, виключаючи вплив людини.

    Сучасне виробництво сушених овочів і фруктів дозволяє максимально зберегти в готовому продукті смакові і корисні властивості свіжої сировини. І цілий рік використовувати нашу продукцію в якості продуктів харчування, добавок при виготовленні концентратів, суміші або спецій.

    Етапи виробництва

    1.Перевірка якості сировини і очищення
    Видалення сторонніх предметів - металу, каміння та іншого. Абразивне очищення від бруду.
    3. Нарізка овочів і фруктів
    На сучасному обладнанні проводиться нарізка сировини необхідного розміру
    5. Основний етап - сушка
    Використовується конвективний спосіб, який дозволяє максимально зберегти корисні властивості продукту.
    7. Дроблення
    Цей процес проходять сушені овочі та фрукти при виготовленні порошку.
    2. Підготовка сировини - мийка та просушування
    Проводиться автоматична мийка овочів і фруктів за допомогою універсальної миючий машини.
    4. Бланшування
    Для збереження кольору, поліпшення смаку овочі та фрукти обдають парою.
    6. Фотосепарація
    Сортування готового продукту на підставі кольору, за допомогою камери.
    8. Пакування
    Автоматичне вакуумне чи стандартне пакування.

    Стандарти якості ЕрдКрафт

    • 100% натуральний кошерний продукт. Виготовлений без додавання ГМО, барвників та харчових добавок.
    • Завдяки, багаторівневим системам чищення сировини, виключені сторонні домішки
    • У сушених овочах і фруктах нашого виробництва зберігається до 90% корисних речовин
    • Важливо! Застосування автоматизованої системи мікроклімату у виробничих і складських приміщеннях, гарантує збереження належної якості сушених овочів і фруктів
    • Досконалий зовнішній вигляд – колір, розмір. Цього вдається добитися завдяки сучасному методу відбору – фотосепарація.
    • Суворий лабораторний контроль на всіх етапах, від сировини до готової продукції

    Покупцям

    сушені овочі, фрукти від виробника

    Якісні сушені овочі та фрукти

    Сушені печериці

    Спеції

    Дрібним і великим оптом

    Мін. партія від 20 кг.

    B2B, B2C, Private Label

    Сучасне пакування 

    Дозволяє зберігати

    властивості продукції до 12 місяців

    Якість продукції

    Відповідає високим

    міжнародним стандартам

    Швидка і зручна логістика 

    по Україні 

    в Європу

    Команда професіоналів 

    Завжди на зв’язку