Інновація на ринку виробництва харчових продуктів

    З кожним роком споживачі висувають більш високі вимоги до якості продуктів харчування. Нас як і раніше цікавить гарний зовнішній вигляд і смакові якості. Але все більше наша увага спрямована у бік екологічності, натуральності та користі. І це правильно, тому що якість життя та самопочуття залежить від їжі, яку ми вживаємо. Більше ніяких ГМО, барвників, підсилювачів смаку.

    Саме вчасно, наша компанія приступила до виробництва натуральних овочевих та фруктових пюре, найновішим конвекційним способом сушіння.

    Наші порошки повністю натуральні, виготовлені з якісних овочів та фруктів, вирощених у чистих регіонах України.

    Гідрофобні властивості порошків перебувають у діапазоні від 4 до 8, залежно від виду сировини. 1 кг порошку здатний поглинати до 8 кг води, яка утримується при подальшій термообробці в продукті.

    Відмінною особливістю використання овочевих порошків при виробництві продуктів харчування є те, що клітковина яка знаходиться в них, утримує вологу продукту і подовжує термін зберігання кондитерських виробів та продуктів.

    До того ж, сублімовані порошки повністю зберігають всі корисні властивості овочів та фруктів. Це дозволяє значно розширити асортименти вашого виробництва новими корисними виробами.

    Овочеві порошки для виробництва продуктів харчування

    Овочеві порошки (корінь селери, корінь петрушки, корінь пастернаку, морквяний порошок) відмінно підходять для різних продуктів харчування. Наприклад, ковбасних та м’ясних виробів, випічки, кондитерських виробів. Служать кориснішою альтернативою соєвому білку, при цьому надаючи виробу неповторний приємний смак. А деякі овочеві порошки можуть виступати як натуральні барвники.

     

    Ми пропонуємо такі порошки з овочів:

    Порошок буряка є натуральним барвником – фіолетового кольору. При внесенні його до складу продукту у розмірі 5-10% продукт має характерний буряковий присмак та фіолетовий відтінок.
    Порошок гарбуза є натуральним барвником – оранжевого кольору. Внесеться як наповнювач до 15%, залежно від бажаної насиченості смаку гарбуза.
    Порошок моркви є натуральним барвником насиченого оранжевого кольору. Внесення як наповнювача до 10%.
    Порошок кореня пастернаку переважно використовується в гастрономічному напрямку (м’ясні вироби) для надання оригінального смаку виробам. Внесення як наповнювача 5-10%.
    Порошок кореня петрушки здебільшого використовується у гастрономічному напрямку (м’ясні вироби) для надання оригінального смаку виробам. Внесення як наповнювача 5-10%.
    Порошок кореня селери в основному використовується в гастрономічному напрямку (м’ясні вироби) для надання оригінального смаку виробам. Внесення як наповнювача 5-10%. Корінь селери є алергеном.
    Грибний порошок – ідеально поєднується з м’ясними та хлібобулочними виробами. Може служити основою в приправах і сумішах.
    Картопляний порошок – може бути доповненням до м’ясних продуктів або бути основою для хлібобулочних виробів. До того ж, порошок широко застосовують при виготовленні пп концентратів швидкого або спортивного харчування.

    Натуральні фруктові порошки

    На сьогодні ми виготовляємо корисний яблучний порошок, який широко застосовується під час виробництва наступних видів продуктів:
    кондитерські вироби
    хлібобулочні вироби
    цукристі вироби (халва)
    пастило – мармеладні вироби
    цукерки типу суфле
    зефірні вироби
    макаронні вироби
    продукти спортивного харчування
    каші та суміші моментального приготування
    суміші функціонального призначення

    Фруктово-овочеві суміші

    За бажанням Замовника, наша компанія може виготовити фруктово-овочеві та гастрономічні суміші.

    До фруктово-овочевих відносяться: яблучно-морквяний, яблучно-гарбузовий, яблучно-буряковий.

    Гастрономічні суміші – це поєднання петрушка-пастернак, морква-пастернак, морква-петрушка.

    У принципі, склад і відсоткове ставлення ви завжди зможете обговорити з нашим менеджером.

    error: Content is protected !!